Verbouwing

Arcobouw heeft jarenlange ervaring met alle mogelijke verbouwingen van uw woning/bedrijfspand.

Renovatie

Renoveren vraagt om vakmanschap en een specialistische kennis. Een goede planning is van groot belang bij een renovatie.

Onderhoud

Goed en tijdig onderhoud voorkomt dat u voor onaangename en kostbare verrassingen komt te staan in de toekomst.

Over Arcobouw

Arcobouw houdt zich niet alleen bezig met aannemerij. Iets doen voor de maatschappij, met andere woorden: maatschappelijk betrokken zijn, is voor Arcobouw belangrijk. Jaarlijks wordt er een gereserveerd budget besteed aan een aantal lokale verenigingen, jeugdinstellingen en activiteiten. Tevens hebben we binnen ons bedrijf regelmatig plek voor stagiaires en/of re-integrerende. Meer weten over stage plaatsen of een werkplek voor re-integrerende? Neem contact met ons op! Acquisitie voor vacatures of sponsoring naar aanleiding van tekst op deze website wordt niet op prijs gesteld.

 Arcobouw heeft zich de afgelopen 15 jaar bewezen als een zeer vakkundig en betrouwbaar aannemersbedrijf op het gebied van:

  • verbouwingen

  • renovatie

  • timmerwerk

  • schilderwerk

  • onderhoud werkzaamheden

  • installeren en plaatsen van keukens en badkamers

Hoge kwaliteit, een betrouwbare werkwijze en persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever zijn belangrijke kenmerken voor ons bedrijf. Arcobouw denkt graag met de opdrachtgever mee en is transparant over de kosten. U weet van te voren waar u aan toe bent. En afspraak is afspraak.

Wij bouwen niet alleen aan het bouwwerk, maar ook aan de relatie met de opdrachtgever. Een tevreden klant is de beste reclame voor je bedrijf en leidt ook weer tot nieuwe opdrachten.

Ons team bestaat uit professionals met ieder zijn eigen specialisme. Zo kan er extra efficiënt te werk worden gegaan. De communicatielijnen zijn kort, waardoor wij flexibel en slagvaardig werken. De werkzaamheden duren niet langer dan noodzakelijk. Waar nodig werken we met vaste onderaannemers.

Heeft u verbouwings- of renovatie plannen of advies nodig over het onderhoud van uw pand? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende beoordeling en een deskundig advies op maat.

Voor al onze werkzaamheden zijn de ‘Algemene Voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf 1992 (AVA 1992) Overeenkomst van aannemingen van werk’ van toepassing. Klik hier om naar de voorwaarden te gaan.

privacy-statementArcobouw | Werkplaats: Ambachtshof 80 2632 BB Nootdorp Tel. 015-8795139 |
Correspondentieadres: Krabbescheer 17, 2631 DW Nootdorp Tel. 06-21587655 | info@arcobouw.nl
Privacy Statement